Pazarlama şansı azalan karpuzlardan hayvan beslemede kullanılabilecek dayanıklı ve katma değerli ürünler üretme olanaklarının araştırılması - Çerçi, İbrahim Halil; Terlemez, Fatma (My University, 2016)
-
01.04.2016
Keywords: Ziraat Mühendisliği; Gıda Bilimi ve Teknolojisi