(M+1/G') AÇILIM METODU ILE GENIŞLETILMIŞ CAMASSA HOLM DENKLEMININ DALGA ÇÖZÜMLERI - KILBİTMEZ, SÜMEYYE (Fırat Üniveristesi, 2024)
Bu çalışmada, genişletilmiş Camassa-Holm denkleminin hareket eden dalga çözümlerini elde etmek için (m+1/G') genişleme yöntemini kullanıyoruz. Alınan sonuçların üç boyutlu grafikleri ve ilgili dış hat grafiği çizilir ve analiz edilir. Elde edilen sonuçlar, sunulan yöntemin güçlü, pratik ve modeli araştırmak için uygun olduğunu göstermektedir.

In this study, we use the (m+1/G') expansion method to obtain the traveling wave solutions of the extended Camassa-Holm equation. Three-dimensional graphics of the obtained results and related contour graphics are drawn and analyzed. The obtained results show that the presented method is powerful, practical and suitable for investigating the model.
Wave solutions of extended Camassa Holm equation with (m+1/G') expansion method
Keywords: Matematik