Cünüb ve hayızlının Kur'an okumasının hükmü - Dağ, Zühal; Gülengül, Esra; Arslan, Mümine; Geze, Ayşe (My University, 2008)
Bu araştırma; bir giriş, iki bölüm ve bir sonuçtan oluşmaktadır. Giriş kısmında, Kur’an’ın faziletine ve Kur’an’ı Kerim’e hep yakın olmayı arzulayan İslami şuura sahip gençlere değindim. Birinci bölümü, cünübün Kur’an okumasının hükmüne tahsis ettim. İkinci bölümü ise hayız ve loğusa halindeki kadınların Kur’an okumalarıyla ilgili hükm(ün anlatılmasına) ayırdım. Her bölümden sonra bir sonuç koydum ve tercih edilen görüşü gerekçelerini de zikrederek ekledim.
Makale - Bilimsel Dergi Makalesi - Çok Yazarlı
Keywords: Fıkıh; Cünüb; Hayız; Lohusa