2,3,7,8,-tetraklorodibenzo-p-dioksinin bağışıklık sistemi üzerine olan olumsuz etkilerinin monoterpenlerden curcumin, myrcen ve cineol tarafından engellenmesinin araştırılması - Tanyıldızı, Sadettin; Gödekmerdan, Ahmet; Servi, Kadir; Dağoğlu, Gürdal; Çitfçi, Osman (My University, 2008)
-
01.02.2008
Keywords: Tıbbi Araştırmalar Deneysel; Biyokimya ve Moleküler Biyoloji; Farmakoloji ve Eczacılık