SALİH BİN NASRULLAH (İBN SELLUM EL-HALEBİ) - GAYETÜ`L BEYAN - Fİ TEDBİRİ BEDENİ`L İNSAN; GİRİŞ - İNCELEME - METİN - DİZİN - ELBİR, ZEKİYE GÜL (Fırat Üniveristesi, 2000)
[Abstract Not Available]
Keywords: Türk Dili ve Edebiyatı; Turkish Language and Literature