Some notes on two newly recorded aquatic coleoptera (Hydrophilidae, helophoridae) species from Turkey - İncekara, Ümit; Mart, Abdullah; Erman, Orhan (My University, 2005)
Türkiye faunası için yeni kayıt olan, Hydrobius fuscipes (Linneaus, 1758) (Hydrophilidae) ve Helophorus (Helophorus) kozlovi Zaitzev, 1908 (Helophoridae)'nin tanımları örneklerimiz üzerinden gözden geçirilmiş, Türkiye ve dünyadaki dağılımları verilmiştir.
Keywords: Tanımlama; yeni coğrafik kayıtlar; coğrafi dağılım; Coleoptera; Hydrophilidae; sucul omurgasızlar; sucul böcekler