Sakız X Akkaraman melezi (F1 ve G1) kuzularda verim özellikleri. II. Besi performansı, kesim ve karkas özellikleri - Esen, Fikret; Özbey, Orhan (My University, 2001)
-
Keywords: Koyun ırkları; karkas; kesim ağırlığı; Akkaraman; hayvan kesimi; melezleme ıslahı; Sakız; besi performansı; karkas kalitesi; et randımanı