ELAZIĞ VE ÇEVRESİ GELENEKSEL KÜLTÜRÜNDE EVLENME - UZUN, MUSTAFA (Fırat Üniveristesi, 1992)
[Abstract Not Available]
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Antropoloji; Anthropology