HABER-i VAHiDLER - Robson, James (Fırat University, 2011)
Bu makale, Traditions From Individuals adıyla Journal of Semitic Studies (1964), 9(2): 327-340 sayfalan arasında yayımlanmıştır. Bize ait olan ifadeler [ ] içerisinde gösterilmiştir.
Traditions From Individuals
Keywords: Religious Studies; Din Araştırmaları