CUMHURİYET DÖNEMİNDE KARAYOLLARINDAKİ GELİŞMELER (1923-1938) - GÜRGÖZELER, ENVER (Fırat Üniveristesi, 1997)
[Abstract Not Available]
The Develpments in roads in republican era (1923-1938)
Keywords: Tarih; History; Ulaşım; Transportation