NASREDDİN HOCA FIKRALARINDA ÖRTÜLÜ İLETİŞİM - Süme, Gülda Çetindağ (Tuzla Belediyesi, 2014)
Kültürel kimliğimizin önemli bir temsilcisi olan Nasreddin Hoca, Türk insanını her yönüyle yansıtan; bilgisi, görgüsü ve tecrübesiyle yaşatan örnek bir tip, aklını kullanabilen Hızır/bilge kişisidir. O, mekânları ve zamanları aşan kimliğiyle ölümsüzlüğe kavuşmuş Türk büyüklerindendir
NASREDDİN HOCA FIKRALARINDA ÖRTÜLÜ İLETİŞİM