Tanpınar'ın şiirlerinde zaman anlayışı - Özcan, Tarık (My University, 2012)
Modern Türk şiirinin önemli bir şairi olan Tanpmar'ın şiirlerinde zaman kavramı sadece estetik bir mesele olarak ele alınmamıştır. Tanpmar'ın şiirlerinde zaman, epistemolojik anlamda da bir hayli sorgulanmaktadır. Biz, bu çalışmamızda Tanpmar'ın şiirlerindeki zaman problemi üzerinde durarak konuya açıklık kazandırmak istiyoruz.
Keywords: Tarih; Edebiyat; Edebi Teori ve Eleştiri