Some spectral properties of diffusion equation on time scales - Yılmaz, Emrah; Koyunbakan, Hikmet; İç, Ünal (My University, 2015)
Bu çalışmada, keyfi bir zaman skalası üzerinde difüzyon öz değer probleminin bazı temel spektral özellikleri verilmiştir. Buna ilaveten, bu problem için zaman skalası üzerinde bazı temel teoremler ispatlanmış ve bazı kavramlar tanımlanmıştır.
Keywords: Matematik; Fizik; Matematik