BİLİM VE TEOLOJi (İkilemsiz Bir Bakış Açısı) - Newman, Elizabeth (Fırat University, 1999)
Hem vurdumduymaz bir gözlemnci konumundaki modernizm, hem de postmodernizmin çözülmüşlüğü, esiri olduğumuz bu dünyaya bilimsel inanma sonucuna götürmektedir. İncilin bildirdiği mit ise, kaçışı önermektedir.
Keywords: Religious Studies; Din Araştırmaları