Complex Solutions for Burgers-Like Equation - Gençoğlu, M.tuncay (My University)
Bu çalışmada Burgers-Like denkleminin karmaşık çözümleri için doğrudan cebirsel metodu uygulanmıştır.
Makale - Bilimsel Dergi Makalesi - Tek Yazarlı
Keywords: Burgers-Like Direct Algeabric Method Complex solution