Koçan Şelalesi (Erzincan)'nin bazı fiziksel vekimyasal su kalitesi özellikleri - Caglar, Metın; Saler, Serap (My University, 2014)
Bu çalışmada Erzincan il sınırları içinde bulunan Koçan şelalesi'nden Mart-Kasım 2012 tarihleri arasında alınan su numunelerinin elektrik iletkenliği, sıcaklık, pH, çözünmüş oksijen, toplam sertlik, klor, nitrit, nitrat, amonyum gibi bazı parametreleri ölçülerek su kalitesi yönünden değerlendirilmiştir.
Keywords: Su Kaynakları; Çevre Bilimleri