Hafız Abdullah Nazırlı’nın “Hafızlarıma vasiyet ve nasihatlarım” isimli eseri bağlamında hafız yetiştirme usulü - Özdemir, Şuayip; Karateke, Tuncay (My University, 2015)
Bu çalışmada Hafız Abdullah Nazırlı'nın Osmanlı Türkçesi ile kaleme aldığı "Hafızlarıma Vasiyet ve Nasihatlarım" isimli eseri bağlamında hafız yetiştirme usulü incelenmiştir.
Bildiri - Yayımlanmış
Keywords: Elazığ; Hafız Abdullah Nazırlı; Hafız yetiştirme usulü