Koyunlarda gebelik süresince ve dogum sonrasi kan plazmasi E Vitamini ile progesteron hormonu arasasindaki iliski - Aksakal, Mesut; Nazıroglu, Mustafa; Çay, Mehmet; Kalkan, Cahit; Kaygusuzoğlu, Erdal; Çetin, Hayrettin (My University, 1997)
-
Keywords: Veterinerlik