TOPKAPILI FEYZİ, HAYATI, EDEBİ KİŞİLİĞİ VE DİVANI'NIN TENKİDLİ METNİ - ÖZEROL, NAZMİ (Fırat Üniveristesi, 1996)
[Abstract Not Available]
Keywords: Türk Dili ve Edebiyatı; Turkish Language and Literature