ELAZIĞ SANAYİ SİTESİNDE ÇALIŞAN ÇIRAKLARDA SİGARA İÇME, ALKOL KULLANMA VE UÇUCU MADDE BAĞIMLILIĞI PREVALANS ARAŞTIRILMASI - BİLGİN, NEVZAT (Fırat Üniveristesi, 1996)
[Abstract Not Available]
Keywords: Göğüs Hastalıkları; Chest Diseases; Halk Sağlığı; Public Health