Lumbosakral ve Spinopelvik İstabiliteye Neden Olan Av Tüfeği Yaralanması: Olgu Sunumu - Altunkılıç, Tarık; Köse, Kamil Çağrı; Karakurt, Lokman; Batur, Ömer Cihan (My University, 2015)
Lumbosakral ve spinopelvik instabiliteye neden olan yaralanmalar nadir olup genellikle yüksekten düşme, trafik kazaları gibi yaralanmalar sonucu olup ateşli silah yaralanmaları sonrası nadir görülürler. Av tüfeği ile yakın atış sonrası L5, sakrum ve iliak kanatların parçalı kırığı sonucu lumbosakral ve spinopelvik instabiliteye neden olan, nadir görülen bir olguyu sunduk
Keywords: Adli Tıp; Genel ve Dahili Tıp; Acil Tıp; Sağlık Bilimleri ve Hizmetleri; Cerrahi