Doğu Anadolu fay sisteminin kuzeydoğu bölümündeki travertenlerin neotektonik önemi - Aksoy, Ercan; Özkul, Mehmet; Colak, Serap (My University, 2011)
-
01.08.2011
Keywords: Mühendislik; Jeoloji; Jeoloji