iRAN'DA TEOLOJiK iDEOLOJiK VE STRATEJiK ARAŞTIRMALAR - Sezgın, Abdülkadir (Fırat University, 2000)
ABD ambargosundan önce İran'ın yıllık petrol gelirleri toplamı 35 ınilyat dolar civarındadır. Ambargo ile birlil..ie bu gelirlerin toplam rrıikiarı 17 milyar dolara düşmüştür. Son aylarda başlayan ABD-İran ilişkilerindeki İ)i1eşme, ambargonun kaldırılması ile sonuçlandığında, petrol gelirleri tekrar eski seviyesin ulaşacakiır.
Keywords: Religious Studies; Din Araştırmaları