The Development of Glioblastoma Multiforme in Early Period After Intracranial Radiotherapy - Ozturka, Sait; Ucler, Necati; Demırel, Ismail; Kaplan, Metin (My University, 2015)
İntrakranial Radyoterapi Sonrası Erken Dönemde Glioblastom Multiforme Gelişimi Radyoterapiden yıllar sonra görülen yan etkiler geç dönem yan etkiler olarak tanımlanır ve radyasyon nekrozu en sık görülen geç dönem komplikasyon olup bunu ikincil kanserler takip eder. Çalışmamızda radyoterapiden sadece 11 ay sonra saptanan ve literatürde nadir olarak rapor edilmiş sekonder glioblastom multiforme tanılı olguyu detaylı olarak tartıştık
Keywords: Patoloji; Nörolojik Bilimler; Radyoloji; Nükleer Tıp; Tıbbi Görüntüleme