Gebelik ve laktasyon dönemlerindeki Akkaraman koyunları ile kuzularının kan plazmasında, kolostrumda ve sütte karotin, vitamin A ve vitamin E miktarları üzerinde karşılaştırmalı araştırmalar - Aksakal, Mesut (My University, 1985)
-
15.03.1985
Keywords: Bitki Bilimleri