Malatya' da sığırlarda parainfluenzavirus Tip-3 enfeksiyonu üzerinde serolojik araştırma - Özdarendeli, Aykut; Kandil, Mehmet (My University, 2001)
-
Keywords: Malatya; antikor; serolojik etüdler; sığır; epidemiyoloji; mevsimsel değişimler; parainfluenza 3 virüsü; hemaglütinasyon inhibisyon testi; parainfluenza virüsü