Trigonometric polynomials concerning to the Parseval's formula in $L^2$ - Bildik, Necdet (My University, 1996)
Bu çalışmada, $L^2$ uzayında Parseval's formülü ile ilgili trigonometrik polinomlar verilmiş ve bununla ilgili bazı teoremler ifade ve ispat edilmiştir.
Keywords: Matematik