XIV. YÜZYILDA VAN VE YÖRESİ - AŞAN, MUHAMMET BEŞİR (Fırat Üniveristesi, 1992)
[Abstract Not Available]
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Tarih; History