KURUM İMAJI AÇISINDAN KURUMSAL İLETİŞİM - Küçük, Ferit (Fırat University, 2005)
Artan bilgi teknolojileri ve rekabetin getirdiği şartlar işletmeleri değişim yapmaya itmiştir. Son on yılda kurumların kendilerini toplumun tüm  kesimlerine anlatma ve tanıtma gerekliliği her zamankinden daha fazla ön plana çıkmaktadır. Çünkü  kurumların yaşamlarını uzun süre devam ettirebilmeleri onları kuşatan, onlarla ilişki içinde olan grupların beklentilerinin karşılanması ile mümkün olacaktır. Kurumların tüm paydaş grupları, kurumun iletişim biçiminden etkilenerek o kurum hakkında bir izlenime sahip olurlar.Bu yolla kurumun tüm paydaşlarının  akıllarında bir imaj oluşturulur. Bu çalışma kurum imajı açısından kurumsal iletişimi inceler