Hazar gölü'nde (Elazığ) pleyistosen-holosen dönemi yüksek çözünürlü iklim ve su seviyesi değişimleri - Eriş, Kürşad Kadir; Sancar, Ümmühan Sadet; Gurocak, Zulfu; Ön, Sena Akçer; İnceöz, Murat; Akkoca, Dicle Bal; Çağatay, Memet Namık (My University, 2014)
-
15.10.2014
Keywords: Limnoloji; Paleontoloji