TÜRKiYE KÜTÜPHANELERiNDEKi MALiKi MEZHEBiYLE iLGiLi YAZMA ESERLER - Taş, Aydın (Fırat University, 2007)
Bu makalede, Türkiye kütüphanelerinde bulunan 47 müellife ait 62 adet yazma eser verilmiştir. Tespitimize göre bunların; - 25 tanesi neşredilmiş, üçünün matbu çevirisi yapılmış, üç yayınlanmış eser üzerine ise çalışma gerçekleştirilmiştir. - 37~tanesi ise sadece yazma halindedir.
Keywords: Religious Studies; Din Araştırmaları