UZAY KAFES YAPILARIN OPTİMİZASYONU - CİHANGİROĞLU, SÜMEYRA (Fırat Üniveristesi, 2012)
Uzay kafes sistemlerin ANSYS programında çeşitli optimizasyon teknikleri ile optimizasyonu

Optimization of space truss systems with ANSYS
Optimization of space truss systems
Keywords: İnşaat Mühendisliği