ENZİM REAKSİYON SİSTEMLERİNİN OTOMATİK KONTROL VE SİSTEM ANALİZİ YÖNTEMLERİ İLE MODEL VE SİMÜLASYONU - POYRAZ, MUSTAFA (Fırat Üniveristesi, 1981)
[Abstract Not Available]
Keywords: Elektrik ve Elektronik Mühendisliği; Electrical and Electronics Engineering