Elazığ İli Yenilik Platformu - İpek, Ubeyde; Fırat, Erdinç; Kaya, Hüsamettin; Akın, Erhan; Şahin, Kazım; Sağlam, Naim; Eşidir, Kamil Abdullah (My University, 2016)
Proje kapsamında oluşturulacak Elazığ İli Yenilik Platformu ile ildeki kurumlarda inovasyon farkındalığı yaratılması, kurumların tek tek gerçekleştirdiği yenilikçilik çalışmalarının tek bir çatı altında, belirli stratejiler çerçevesinde ve eşgüdüm içerisinde yürütülmesi amaçlanmıştır. Elazığ ilinin sahip olduğu birikim ve değerler (geçmiş çalışmalar, yenilik altyapısı, teşvik programlarındaki avantajlar ve yöreye özgü ürünler) göz önüne alındığında, bu platformun ve elde edeceği çıktıların Elazığ'ın ulusal ve uluslararası rekabet gücünü artırabilecek ve Doğu Anadolu Bölgesi'nde ekonomik ve sosyal bir model olabilecek nitelikte olduğu değerlendirilmektedir. Proje kapsamında yerine getirilmesi düşünülen iş paketleri ve bu iş paketlerine ait temel çıktılar aşağıdaki gibidir. Proje Valorizasyon ve Kalite Planı Elazığ Paydaş Veritabanının Altyapısı Tanıtım ve Bilgilendirme Materyalleri Elazığ Yenilik Sempozyumu ve Bildiri Kitabı İl Yenilik Stratejisi ve Eylem Planı Elazığ Yenilik Aktarım Merkezi İş Melekleri Grubu Sonuç Odaklı İzleme ve Değerlendirme Sistemi
01.01.2016
Keywords: İşbirliği; Yenilikçilik Kültürü; Bölgesel Yenilik Sistemleri; Yenilik Stratejisi ve Eylem Planı