Çocuklarda üreteropelvik bileşke darlığı patogenezinde ürotelyal bazal lamina elemanları ile apoptozun rolü ve renal pelvis interstisyel cajal hücre dağılımının postoperatif morbiditeye etkisi - Özel, Ş. Kerem; Emır, Haluk; Dervişoğlu, Sergülen; Akpolat, Nusret (My University, 2008)
-
01.03.2008
Keywords: Kadın Hastalıkları ve Doğum; Genel ve Dahili Tıp; Biyokimya ve Moleküler Biyoloji; Hücre Biyolojisi