İneklerin gebelik oranları üzerine sun'i tohumlamadan sonra uygulanan fertirelin asetat ve gentamisin sülfat' ın etkisi - Yıldız, Atilla (My University, 2001)
-
Keywords: Suni tohumlama; inek; gebelik teşhisi; gebelik oranları; GnRH; gentamisin