ANADOLU SELÇUKLU DEVLETİNDE PARA - BALABAN, MUSTAFA (Fırat Üniveristesi, 1997)
[Abstract Not Available]
Money in Anatolia Seljukians
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Ekonomi; Economics; Tarih; History