SAMET AĞAOĞLU`NUN HİKAYELERİ VE HİKAYECİLİĞİ ÜZERİNE BİR İNCELEME - MUZOĞLU, MEHTAP KÖKSALAN (Fırat Üniveristesi, 2001)
Bu incelemede Samet Ağaoğlu'nun hikâyeleri ve hikâyecilik yönü araştırılmıştır. Araştırmada Samet Ağaoğlu'nun hayatı, eserleri, hikâyeciliği ve edebi kişiliği üzerinde durulmuştur. Ağaoğlu'nun hikâyeleri tema ve muhteva yönünden ele alınmıştır. Ayrıca hikayelerdeki yapı unsuru incelenmiştir. Bu çalışmada Ağaoğlu'nun hikâyecilik yönü ortaya çıkarılmaya ve edebiyatçı kimliği tanıtılmaya çalışılmıştır. ANAHTAR KELİMELER: Hikâyecilik, tema, yapı, dil ve üsjup.
A Study on the stories and storytelling of Samet Ağaoğlu
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Türk Dili ve Edebiyatı; Turkish Language and Literature