Ki-kare testi uygulamaları üzerine - Güngör, Mehmet; Özçelik, Salih (My University, 2001)
Bu çalışmada, ki-kare testleri, uygulamaları ve varsayımları ayrıntılı olarak incelenmiştir.
Keywords: Matematik; İstatistik ve Olasılık