ELAZIĞ İLİ KENT İÇİ ANAYOLLARINDA TRAFİK DÜZENLEMESİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA - İNALLI, MEHMET (Fırat Üniveristesi, 1995)
Yüksek Lisans Tezi ELAZI? İLİ KENT İCİ ANAYOLLARINDA TRAFİK DÜZENLEMESİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA Mehmet INALLI Fırat Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü İnşaat Mühendisliği Anabilim Dalı 1995, Sayfa 60 Teknolojik gelişmelere paralel olarak nüfus ve araç sayısındaki hızlı artış, kent içinde problemleri de beraberinde getirmiştir. Elazığ şehiriçindeki anayolların ve bağlantı yolların gelecekteki araç sayısı artışı hesap edilmeden dar tutulması, problemlerin ileride çok daha fazla hissedilmesine yol açacaktır. Bu çalışmada şehir içindeki ana caddelerde trafik araç sayımı yapılmış ve kapasite hesaplanmıştır. Sonuç olarak trafiğin düzenlenmesi için kısa vadede uygulanması gerekli öneriler sunulmuştur.
An Investigation of traffic arrangement on the mainroads of Elazığ
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: İnşaat Mühendisliği; Civil Engineering