HOCAM ŞABAN KUZGUN - Cilacı, Osman (Fırat University, 2000)
15 Mayıs 2000 tarihinde kaybettiğimiz değerli ilim adamı, vefakar insan, kadirşinas dost Şaban KUZGUN'u ilk defa 1977 Nisan'ın da tanıdım. O tarihlerde Milli Eğitim Bakanlığı, Yüksek İslam enstitülerinin Öğretim Elemanı ihtiyacım karşılamak üzere İstanbul' da geniş çapta Asistanlık imtihanı açmıştı.
Keywords: Religious Studies; Din Araştırmaları