Pasif elemanlar kullanılarak karmaşık geometrili kapalı veya kısmen açık aralıklara yerleştirilmiş elektronik elemanlardan ısı transferinin kontrolü - Öztop, Hakan Fehmi; Varol, Yasin; Koca, Ahmet (My University, 2008)
-
01.02.2008
Keywords: Mühendislik; Elektrik ve Elektronik