Leptospirozis saptanan bir keçi sürüsünde klinik ve laboratuvar çalışmalar - Dabak, Murat; Gül, Yusuf; Kızıl, Ömer; Özdemir, Vildan (My University, 2001)
-
Keywords: Penisilinler; kan kimyası; hematoloji; keçi; klinik muayene; leptospirozis; streptomisin; amonyum klorür