Türkiye'de yetişen Artemisia L.(Asteraceae) türleri üzerinde taksonomik, kimyasal (Flavonoidler ve uçucu yağlar), karyolojk, palinolojik ve antimikrobiyal aktivite araştırmaları - Cıvelek, Semsettin; Tabur, Selma; Kurşat, Murat; Bagcı, Eyüp; Türkoğlu, İsmail; Gür, Nazmi; Yilmaz, (My University, 2010)
-
01.01.2010
Keywords: Biyoloji; Mikrobiyoloji; Kimya; Tıbbi