First records of two new species Ochthebius Leach (Coleoptera: Hydraenidae) genus from Turkey - Kasapoğlu, Ahmet; Erman, Ö. Köksal; Erman, Orhan (My University, 2006)
Ochthebius (s. str) costatellus Reitter, 1897 ve Ochthebius (Asiobates) pliginskiyi Jäch, 1990 Türkiye faunası için yeni kayıt olarak verilmiş, erkek genitalyaların şekli çizilmiştir.
Keywords: Fauna; taksonomi; tanımlama; yeni coğrafik kayıtlar; erkek üreme organları; Ochthebius; Ochthebius costatellus; Ochthebius pliginskiyi