Çinko üretiminde açığa çıkan döner filtre kekinden kurşun ve çinko kazanımı - Erdem, Mehmet (My University, 2012)
-
15.05.2012
Keywords: Maden İşletme ve Cevher Hazırlama; Malzeme Bilimleri; Özellik ve Test; Metalürji Mühendisliği