iSLAMi BiR EKONOMiDE FiRMA DÜZEYi KARARLARI VE iNSAN KAYNAKLARININ GELiŞTiRiLMESi - Aziz, Abdul (Fırat University, 2004)
Japonya ve Almanya II. Dünya savaşı boyunca bütünüyle yıkılmış, sanayi kompleksleri müttefık kuvvetlerin yıkıcı hava bombardımanlan sonucu yerle bir olmuştu. Her iki ülke, ulaşım ve iletişim sistemleri de dahil, hemen hemen bütün üretim araçları ve altyapılan felç olmuş bir şekilde müttefiklerin işgali altında savaştan çıktılar.
Keywords: Religious Studies; Din Araştırmaları