NEBİ XEZRİ (HAYATI, ESERLERİ VE ŞİİRLERİNİN TEMATİK BAKIMDAN İNCELENMESİ) - DURMUŞ, MİTAT (Fırat Üniveristesi, 1996)
[Abstract Not Available]
The Examinant of Nebi Xezri's poetries
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Türk Dili ve Edebiyatı; Turkish Language and Literature