Ramazan KORKMAZ, Aytmatov Anlatılarında Ötekileşme Sorunu ve Dönüş İzlekleri, Türksoy Yayınları, Ankara 2004, 200s. - Deveci, Mutlu (My University, 2006)
-
Keywords: Öteki; kitap inceleme; edebiyat çözümlemesi; anlatı metinleri; cengiz aytmatov