Bir Modülüs Fonksiyonu Yardımıyla Tanımlı Bulanık Sayı Dizilerinin ?m?İstatistiksel Yakınsaklığı Üzerine - Altınok, Hıfsı (My University, 2016)
Bu çalışmada, ?=(n) dizisi kullanılarak bir modülüs fonksiyonu yardımıyla tanımlı bulanık sayı dizilerinin ?) dizisi kullanılarak bir modülüs fonksiyonu yardımıyla tanımlı bulanık sayı dizilerinin
Keywords: Matematik